Ένας άνδρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ αναγκάστηκε να παλέψει με τον αλιγάτορα που είχε αρπάξει τον σκύλο του. Ο αλιγάτορας είχε τον σκύλο στα σαγόνια του και προσπαθούσε να τον τραβήξει μέσα στο ποτάμι, όταν ο Trent Tweddale αποφάσισε να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σώσει το κατοικίδιό του.


Ο άνδρας και ο σκύλος περπατούσαν στην φάρμα στο Wesley Chapel και ο σκύλος πλατσούριζε στην όχθη του ποταμού. "Είχε τα μπροστινά του πόδια στο νερό και τότε ένας αλιγάτορας περίπου 3,5 μέτρων επιτέθηκε" δήλωσε στο δίκτυο WFLA, ο Tweddale, ο οποίος υπηρετούσε στον στρατό. "Αμέσως άρπαξα τον σκύλο από το κολάρο σε μια προσπάθεια να τον τραβήξω και κατέληξα να παλεύω με τον αλιγάτορα, ο οποίος δεν τον άφηνε από τα σαγόνια του. Άφησα το κολάρο και μπήκα περίπου μέχρι το γόνατο στο νερό και άρχισα να χτυπάω τον αλιγάτορα στο κεφάλι μέχρι να αφήσει τον σκύλο μου" περιέγραψε.

Αν και ο ιδιοκτήτης γλίτωσε με λίγες γρατζουνιές, ο σκύλος είχε σοβαρότερα τραύματα ειδικά στο μπροστινό πόδι, και υποβλήθηκε σε επέμβαση. "Όταν κατάφερα και τον έβγαλα έξω, τα κόκκαλα εξείχαν. Οι γιατροί έβαλαν βίδες για να καταφέρουν να σώσουν τα πόδια του και ελπίζουμε να μπορεί να περπατήσει ξανά έπειτα από αυτή την επίθεση" πρόσθεσε.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι αποφασισμένος να πιάσει τον αλιγάτορα που ευθύνεται και με την βοήθεια των υπηρεσιών θα τοποθετηθεί μια παγίδα.