Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed μετέβη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε μέσω Twitter νωρίς το πρωί της Παρασκευής ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, βρέθηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται απο αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πιθανόν να παραμείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πηγή των οποίων θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ο πρόεδρος Τραμπ παρόλο του ότι διαγνώσθηκε θετικός, συνέχισε να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του την Παρασκευή, ενώ σχεδιάζει να συνεχίσει να δουλεύει όντας στο νοσοκομείο αφού το συγκεκριμένο νοσοκομείο διαθέτει ειδική σουίτα με γραφείο.

Τέλος, ο αξιωματούχος τόνισε πως ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει εκδηλώσει σοβαρά συμπτώματα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την ηλικία του αλλά και άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάστασή του, συμπληρώνοντας πως μετέβη εκεί με το προεδρικό ελικόπτερο των πεζοναυτών. 







Aκόμη, όπως έγινε γνωστό, η διακομιδή του στο νοσοκομείο έγινε με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.







Η εικόνα με το ελικόπτερο να προσγειώνεται στον κήπου του Λευκού Οίκου κάνει τον γύρο του κόσμου.


Δείτε τα βίντεο