Στους τρεις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Νίκαια της Γαλλίας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BFM. Σημειώνεται πως η επίθεση έγινε κοντά στην εκκλησία Νοτρ Νταμ της πόλης και ο δράστης έχει συλληφθεί.

Μια γυναίκα αποκεφαλίστηκε κατά την επίθεση, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή, ενώ και η Μαρίν Λεπέν επιβεβαίωσε την πληροφορία σε δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για αποκεφαλισμό.


Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Νταρμανέν δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, Κριστιάν Εστροζί, ανέφερε στο Twitter ότι ένας ύποπτος συνελήφθη μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη αυτή της Γαλλίας και εκτίμησε ότι πρόκειται να τρομοκρατική επίθεση.
















Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό γίνεται δυο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στα περίχωρα του Παρισιού από έναν 18χρονο τσετσενικής καταγωγής ο οποίος δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα επειδή έδειχνε σκίτσα του Μωάμεθ στους μαθητές του.

Ele97hUX0AAUTQw