Το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι θα καταθέσει προσφυγή ώστε να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην Πενσυλβάνια, αφού ανακοίνωσε παρόμοια αγωγή στο Μίσιγκαν, ενώ κάνουν λόγο για νίκη τον Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία.


«Άσχημα πράγματα συμβαίνουν στην Πενσυλβάνια» είπε ο ο Justin Clark, αναπληρωτής διευθυντής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς ότι εξυφαίνουν σκευωρίες για να αφαιρέσουν ψήφους των Ρεπουμπλικάνων. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να αποκρύψουν ρεπουμπλικανικές ψήφους.


Η εκστρατεία του Τραμπ ανέφερε ότι θα ασκήσει αγωγή για να αμφισβητήσει την απόφαση που υποστηρίζει την παράταση της καταμέτρησης ψηφοδελτίων της Πενσυλβανίας που απουσιάζουν από την ημέρα των εκλογών. «Όπως σωστά είπε ο Πρόεδρος, το Ανώτατο Δικαστήριο πρέπει να επιλύσει αυτό το κρίσιμο αμφισβητούμενο νομικό ζήτημα, οπότε η εκστρατεία του Προέδρου Τραμπ κινείται να παρέμβει στην υπάρχουσα διαφορά του Ανωτάτου Δικαστηρίου σχετικά με την παράνομη παράταση της προθεσμίας παραλαβής ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου», είπε ο Clark.


Ωστόσο, το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε ήδη αίτημα των Ρεπουμπλικάνων της Πενσυλβανίας να ανατρέψει την παράταση την περασμένη εβδομάδα.