Εκτός από την προεδρικό θώκο και το Οβάλ Γραφείο, ο Ντόναλντ Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και τη σύζυγό του, Μελάνια, η οποία φέρεται να «μετρά λεπτά» για το διαζύγιό τους.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικαλείται τις μαρτυρίες πρώην εργαζόμενων στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό.

Η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, πρώην εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο, δήλωσε πως ο 15ετής γάμος του ζευγαριού έχει τελειώσει. «Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου φύγει από τον Λευκό Οίκο για να μπορέσει να χωρίσει».

Παρά τις «παγωμένες» στιγμές πάντως σε δημόσια θέα, η Μελάνια ισχυρίζεται ότι έχει «εξαιρετική σχέση» με τον σύζυγό της και επιμένει ότι ποτέ δεν διαφωνούν.

Ξεχωριστά υπνοδωμάτια

Σύμφωνα με τις εργαζόμενες, ο γάμος μεταξύ του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ είναι «συναλλακτικός» και έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια στον Λευκό Οίκο.

Η πρώην βοηθός του Τραμπ, Στέφανι Γουόκοφ, ισχυρίστηκε ότι η Μελάνια επαναδιαπραγματεύτηκε τη γαμήλια συμφωνία της με τον αμερικανό πρόεδρο, έτσι ώστε ο γιος της, Μπάρον, να έχει το ίδιο μερίδιο στην περιουσία του πολιτικού.

Επίσης, το 2017, σύμφωνα με το «Vanity Fair», η Μελάνια ξέσπασε, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ, καθώς φέρεται πως δεν ήθελε να είναι η Πρώτη Κυρία της χώρας. «Δεν περίμενε ποτέ να κερδίσει».

Οι ισχυρισμοί έγιναν στο βιβλίο «Fire and Fury» του Μάικλ Γουόλφ, καθώς ο συγγραφέας υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο Νεότερος, δηλαδή ο μεγαλύτερος γιος του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, είπε ότι ο πατέρας του «έμοιαζε σαν να είχε δει ένα φάντασμα και η Μελάνια έκλαιγε, όχι από χαρά».

Πάντως, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ έχει δηλώσει, το 2018, το εξής: «Η κ. Τραμπ υποστήριξε την απόφαση του συζύγου της να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και στην πραγματικότητα τον ενθάρρυνε να το κάνει. Ήταν πεπεισμένη ότι θα κέρδιζε και ήταν πολύ χαρούμενη όταν αυτό έγινε».

Τον πιέζει να αποδεχτεί την ήττα του

Την ίδια στιγμή, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ασκεί πιέσεις στον Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, μετά τον γαμπρό του προέδρου που ζήτησε από τον κ. Τραμπ να υποχωρήσει και να αποδεχθεί ότι ηττήθηκε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, πλέον και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τού ζητά το ίδιο.

«Του είπε τη γνώμη της γι’ αυτό όπως άλλωστε κάνει πάντα» ανέφερε η πηγή στο CNN.