ταν μια εμφάνιση που κρατήθηκε μυστική, αλλά την Παρασκευή το απόγευμα το μυστικό αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο καθώς ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα Κate περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μαζί με τα παιδιά τους για να απολαύσουν μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη στο θέατρο.

Η οικογένεια των Cambridge επισκέφθηκε το London Palladium για μια κλασική βρετανική παράσταση παντομίμας – και ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαμογελούν καθώς έμπαιναν μέσα.

Ήταν μια σπάνια βραδινή έξοδος για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge και την οικογένειά τους και μια νέα εμπειρία για τα παιδιά που περπάτησαν στο πρώτο τους κόκκινο χαλί. Καθώς τους γονείς τους υποδέχτηκε το προσωπικό του θεάτρου, ο George χαμογέλασε με άνεση καθώς οι φωτογράφοι τραβούσαν τις φωτογραφίες τους. Η Charlotte έδειξε την χαρακτηριστική αυτοπεποίθησή της ενώ ο Louis, έμοιαζε μάλλον μπερδεμένος από όλη την αναταραχή γύρω του.


Η ήταν όπως πάντα κομψή για την περίσταση, με ένα φόρεμα Alessandra Rich και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη Simone Rocha.

Η ειδική παράσταση του Pantoland στο Palladium, μια παραδοσιακή βρετανική κωμωδία σε στιλ slapstick που απολαμβάνουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών, ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή από την φιλανθρωπική οργάνωση National Lottery του Ηνωμένου Βασιλείου.
Getty Images

Και ενώ οι Cambridges φωτογραφήθηκαν χωρίς μάσκες έξω από το θέατρο, τόσο ο William όσο και η Kate φόρεσαν ένα ζευγάρι κομψές μάσκες όταν πέρασαν στα βασιλικά τους καθίσματα.