Δύο πράκτορες του FBI σκοτώθηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς επέδιδαν ένταλμα έρευνας σε υπόθεση εκμετάλλευσης παιδιών στη Φλόριντα, όπως μετέδωσε η «The Miami Herald».

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ένας πράκτορας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ένοπλο άνδρα το πρωί της Τρίτης. Επιπλέον, μία ακόμη ομοσπονδιακή πηγή τόνισε πως τουλάχιστον πέντε πράκτορες είναι τραυματισμένοι έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της επιδρομής.



Οι δύο από τους τραυματισμένους πράκτορες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με την «The Herald», o ένοπλος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, έπειτα από «αντιπαράθεση» που κράτησε αρκετές ώρες, με συνέπεια στη διάρκεια αυτής να «ταμπουρωθεί» σπίτι του. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.  Η ομάδα παιδικής πορνογραφίας του FBI έφτασε στο σπίτι του για να πραγματοποιήσει μία εντεταλμένη έρευνα ρουτίνας, για να κατασχεθεί ο υπολογιστής του υπόπτου και να αναζητηθούν περισσότερα στοιχεία.