Ένα βήμα πριν την οριστική ρήξη φαίνεται πως βρίσκονται πλέον το Μπάκιγχαμ και το ζεύγος Χάρι - Μέγκαν, την ίδια ώρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Η σταγόνα που, όπως όλα δείχνουν, ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η απόφαση του ζεύγους να παραχωρήσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρει...

Αστυνομικοί φρουρούν την είσοδο του νοσοκομείου του Λονδίνου όπου νοσηλεύεται ο σύζυγος της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη καθώς δεν αισθανόταν καλά. Ο 99χρονος πρίγκιπας μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και χωρίς βοήθεια διαβεβαίωσε το Μπάκιγχαμ, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, μαίνεται ο παρασκηνιακός πόλεμος μεταξύ του Παλατιού και του ζεύγους Χάρι- Μέγκαν. Η απόφασή τους να δώσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρει φαίνεται πως τους φέρνει πιο κοντά στην ανοιχτή ρήξη με την Ελισάβετ και την αφαίρεση των βασιλικών τους τίτλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χάρι θα χάσει τους τίτλους του επίσημα πάτρωνα αθλητικών φορέων και εκδηλώσεων, όπως ο Μαραθώνιος του Λονδίνου, καθώς και φορέων των ενόπλων δυνάμεων της Βρετανίας. Παρομοίως, η Μέγκαν θα παυθεί από πάτρωνας του Βασιλικού Εθνικού Θεάτρου. Όμως το ζευγάρι θα διατηρήσει τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.