Oι θαυμαστές του Τζέιμς Κόρτνεν και της εκπομπής «The Late Late Show» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν «διαφορετικό Χάρι», πάνω σε ένα τουριστικό λεωφορείο όπο και πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη μεταξύ των δύο ανδρών. Μίλησαν για την πατρότητα, τη σύζυγό του αλλά και την σχέση του με την βασιλική οικογένεια, ενώ δε δίστασε να κάνει ακόμα και ασκήσεις παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι πορσελάνες και το παλάτι

Ο Κόρντεν δεν ήθελε να λείψει τίποτα στον πρίγκιπα από τις βασιλικές του συνήθειες και έτσι του προσέφερε τσάι σε πορσελάνινα φλυτζάνια πάνω σε ένα τρόλεϊ που φυσικά δεν μπορούσε να σταθεί ακίνητο. Ο παρουσιαστής έδειξε στον Χάρι μια πολυτελή έπαυλη όπου είχε γυριστεί το σίριαλ «Ο Πρίγκηπας του Μπελ Αιρ» και πρότεινε στο ζεύγος να την αγοράσουν, ενώ μέσα από την συνέντευξη μάθαμε και πως αποκαλεί η Μέγκαν τον Χάρι.

Το ζευγάρι, που περιμένει το δεύτερο παιδί του, ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα πριν από περίπου έναν χρόνο και πλέον μένει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Ο Χάρι υπερασπίστηκε την απόφασή του λέγοντας ότι έκανε ό,τι θα έκανε κάθε σύζυγος.

Ο Χάρι & η σειρά «The Crown»

Ο παρουσιαστής δεν απέφυγε να κάνει ερωτήσεις για την δημοφιλή σειρά «Το Στέμμα», με τον πρίγκιπα Χάρι να απαντά με χαλαρό τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη κλείσει συμφωνία παραγωγής με την πλατφόρμα που προβάλλεται η σειρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: