Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναλαμβάνει μόνη της να δει τι πήγε στραβά σε σχέση με τον Χάρι και την Μέγκαν και οδηγήθηκαν τα πράγματα στα άκρα.

Σύμφωνα με πηγές της «Daily Mail» είναι αποφασισμένη να επικοινωνήσει άμεσα με τον Χάρι και την Μέγκαν τηλεφωνικά, να ενημερωθεί πλήρως για περιστατικά και γεγονότα που περιέγραψε το ζευγάρι στη συνέντευξή του στην Όπρα και να δώσει λύσεις η ίδια στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Θα προσπαθήσει να βρει μια χρυσή τομή σε σχέση με τα ζητήματα που έχουν προκύψει και να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Χάρι και την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρίγκιπας Κάρολος και Ουίλιαμ είναι βαθιά ενοχλημένοι με τις εξελίξεις και τις κατηγορίες ρατσισμού που εκτόξευσαν Χάρι και Μέγκαν και αιωρούνται πάνω από την βασιλική οικογένεια.

Σε όλο τον μηχανισμό του Παλατιού επικρατεί εκνευρισμός καθώς στη συνέντευξη της Όπρα οι υπάλληλοι του Μπάκιγχαμ σκιαγραφήθηκαν από αδιάφοροι έως εχθρικοί απέναντι στην δούκισσα και τα προβλήματά της.

Η Βασίλισσα ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν τα πνεύματα και έδωσε σαφή εντολή να σταματήσουν οι συζητήσεις για το θέμα καθώς επίσης ζήτησε να μην διαρρεύσει τίποτα άλλο στα μίντια.

Φαίνεται πως έως ένα σημείο η συνέντευξη τον Σάσεξ στην Όπρα πέτυχε τον σκοπό της, να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με το Παλάτι για να βρουν ένα νέο σημείο ισορροπίας, πιθανόν έπειτα από ένα νέο δούναι και λαβείν.