Ένα ιδιαίτερο κάλεσμα με… δωρεάν μπίρα απηύθυνε στους νέους γείτονές του ένα ζευγάρι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς η μετακόμιση σε νέα περιοχή εν μέσω πανδημίας, έχει περιορίσει σημαντικά τον κύκλο τους.

Το κάλεσμα με τη μπίρα!

Η Αμάντα και ο Τόμας Έβανς αποφάσισαν να μετακινηθούν από το Fort Myers στο κοντινό Cape Coral λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία πέρυσι. Ωστόσο, δεδομένων των περιορισμών στις κοινωνικές συναναστροφές, δεν ήταν σίγουροι πότε θα συναντούσαν τους νέους γείτονές τους.

«Ευτυχώς, έχουμε έναν σκύλο και περπατάμε καθημερινά στο τετράγωνο, οπότε συναντήσαμε μερικούς ανθρώπους περνώντας», δήλωσε η Αμάντα στο δίκτυο ABC7. «Υπό κανονικές συνθήκες, θα προσφέραμε στους γείτονες μπισκότα ή γλυκά ή θα τους προσκαλούσαμε για δείπνο, αλλά δεν ήμασταν σίγουροι για το πώς ένιωθαν» πρόσθεσε.

Αντ 'αυτού, λοιπόν, το ζευγάρι δημιούργησε ένα φυλλάδιο: «Γεια, είμαστε νέοι στη γειτονιά και θα θέλαμε να γνωρίσουμε τους υπέροχους γείτονές μας. Θα είμαστε στον δρόμο μας με ποτά, έτοιμοι να συναντήσουμε τους γείτονες που θέλουν να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας γνωρίσουμε» έγραψαν στο κάλεσμά τους. Ο  Τόμας δεν ήταν σίγουρος ότι θα εμφανιζόταν κάποιος. Αλλά μόλις τοποθέτησε μια πινακίδα που έγραφε «δωρεάν μπίρα», οι γείτονες άρχισαν να εμφανίζονται. «Είναι πάντα αστείο να βλέπεις μια πινακίδα που λέει δωρεάν μπίρα, απλά για να κάνεις τους ανθρώπους να σταματήσουν και να γυρίσουν το κεφάλι τους. Μερικοί πήραν και δεύτερη μπίρα, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνουμε τους ανθρώπους να εμφανιστούν», εξήγησε ο ίδιος.

Φαίνεται λοιπόν πως η μπίρα είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος, όταν κάποιος είναι νέος σε μια γειτονιά.