Με βιτριολικά σχόλια υποδέχθηκαν οι οπαδοί του Τραμπ την πτώση του Τζο Μπάιντεν την ώρα που ανέβαινε τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους.
Το πάθημα του Τζο Μπάιντεν στη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους ήταν μια χρυσή ευκαιρία για το στρατόπεδο Τραμπ να επιτεθεί στο νέο ένοικο του Λευκού Οίκου.

Δεν έφταιγε ο αέρας φιλαράκια, σχολίασε χολερικά στο Twitter ο γιος του πρώην προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ανεβάζοντας ένα μονταρισμένο βίντεο.

Στο FoxNews δύσκολα κρύβουν τη χαρά τους. «Ο Λευκός Οίκος λέει ότι έφταιξε ο αέρας. Αύριο θα μας πουν ότι είναι ακροδεξιά συνωμοσία. Όμως, ας το δούμε ως Αμερικανοί, χωρίς κομματικές διχόνοιες. Υπάρχουν και άλλες ενδείξεις ότι ο πρόεδρος “γλυστράει”. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ελέγχει τα πυρηνικά όπλα» ανέφεραν.

Άλλοι έκαναν λόγο για κρίση εθνικής ασφάλειας. «Λυπάμαι τον Τζο. Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα. Πιστεύω ότι ο Πούτιν τον κοροϊδεύει» ήταν ένα από τα σχόλια που ακούστηκαν.

O Μπάιντεν συνέχισε το πρόγραμμά του κανονικά, επισκέφθηκε την Ατλάντα, αν και σε κάποια από τις ομιλίες του προσφώνησε ως «πρόεδρο» την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις.

«Η πρόεδρος Χάρις και εγώ επισκεφθήκαμε διαδικτυακά ένα εμβολιαστικό κέντρο στην Αριζόνα» είπε ο Τζο Μπάιντεν.

Το λάθος του Μπάιντεν έγινε αφορμή για νέα ειρωνικά σχόλια από τους αντιπάλους του. Μια από τις κατηγορίες που εκτόξευαν εναντίον του προεκλογικά ήταν ότι ο Μπάιντεν δε θα είναι σε θέση να ασκήσει τα προεδρικά καθήκοντα και ότι εκείνη που θα κυβερνά τη χώρα στην πραγματικότητα θα είναι η Κάμαλα Χάρις.