Τα πρώτα της γενέθλια σαν… μαμά γιόρτασε η πριγκίπισσα Ευγενία και για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις χιλιάδες ευχές που της έστειλαν, δημοσίευσε μερικές νέες αξιολάτρευτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της.

Η «γαλαζοαίματη» μαμά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα της ίδιας και του συζύγου της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, να αγκαλιάζουν το ενός μηνός μωρό τους, αφού γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της την Τρίτη.

Eugenie1

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας στα γενέθλιά μου χθες... Έχω το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω!», έγραψε στην ανάρτησή της η πριγκίπισσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία και ο Τζακ «υποδέχτηκαν» στις 9 Φεβρουαρίου το πρώτο τους παιδί, τον Αύγουστο Φίλιππο Χωκ Μπρούκσμπανκ.

Το νεογέννητο αγοράκι είναι το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, που είναι 11ο στη σειρά διαδοχής.

Eugenie2

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα Ευγενία είχε δημοσιεύσει μια άλλη αξιολάτρευτη εικόνα του μωρού της, με αφορμή την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας (σ.σ. στη Βρετανία η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής).

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι η μαμά του Αύγουστου και όπως βλέπετε απολαμβάνω την πρώτη μου Ημέρα της Μητέρας», είχε γράψει η Ευγενία.