Την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα άφησαν τρεις άνθρωποι μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν από το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού προς Κερατσίνι, το όχημα εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα τρία άτομα. Ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο όχημα, ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο “Τζάνειο”.

Σοκαριστικός ο τρόπος που «έφυγαν» οι νέοι 

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου ένα αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε μια μπαριέρα. Αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα. Την Πέμπτη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο συγκεκριμένο σημείο φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος ο οδηγός, με άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οποίος προκάλεσε τη συγκεκριμένη ενέργεια και χτύπησε αρχικά στις μπαριέρες. Ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα, μέχρι να καταλήξει 100 μέτρα πιο κάτω, εκεί είχαν βρει τραγικό θάνατο οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες. Πρόκειται για ένα σημείο όπου έχουμε πάρα πολλά τροχαία δυστυχήματα, είναι γεμάτο ο δρόμος εδώ με εκκλησάκια. Είναι μεγάλη η κλίση του δρόμου, είναι λίγο απότομη στροφή και αν κάποιος πηγαίνει με λίγο περισσότερη ταχύτητα, χάσει τον έλεγχο για άγνωστο είναι δύσκολα να φέρει το όχημα σε σωστή πορεία.

Τέσσερα άτομα ήταν μέσα, το μόνο άτομο που κατάφερε να επιβιώσει από αυτή την σφοδρή σύγκρουση ήταν η συνοδηγός, η οποία φαίνεται ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. Αυτόπτες μάρτυρες επιχειρήσεις που βρίσκονταν εκείνη την ώρα αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση τα τρία άτομα δυστυχώς που άφησαν την τελευταία τους πνοή εδώ στη Λεωφόρο Σχιστού. Τα σώματά τους εκτινάχθηκαν μέσα από το όχημα.

Η νεαρή κοπέλα η οποία βρισκόταν στο συνοδηγού μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα. Για τα τρία νεαρά άτομα ήταν πολύ αργά. Από νωρίς το πρωί μόλις έχει γίνει γνωστό όλο αυτό το τραγικό περιστατικό με τον άδικο χαμό των τριών νέων παιδιών εδώ έχουν φτάσει δεκάδες φίλοι τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: