Με τη σκόνη της περιβόητης συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ακόμη στον αέρα, ένας πρώην φίλος της Μαρκλ, ο Τζόσουα Σιλβερστάιν, αρνείται να πιστέψει πως η δούκισσα του Σάσεξ φέρθηκε άσχημα στους προσωπικούς βοηθούς της στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και υποστηρίζει πως μάλλον «έκανε τα πάντα για να σταθεί σε ένα περιβάλλον που το να μιλάς και να εκφράζεσαι ανοιχτά μάλλον εκλαμβάνεται αρνητικά».

Ωστόσο, στον αντίποδα, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ επιτίθεται απροκάλυπτα στη δούκισσα του Σάσεξ, υποστηρίζοντας πως η Μέγκαν παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να καλύψει τις βρομιές της, χαρακτηρίζοντάς τη «δραματικά κακότροπη», που ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα είχε παντρευτεί αν ήταν λευκή!

Σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή τηλεόραση, η 71χρονη λαίδη Κάμπελ, η οποία αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα Άννα εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το χρώμα του Άρτσι, δίνοντας λαβή στη Μέγκαν Μάρκλ να μιλήσει για ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια, τόνισε πως: «Η Μέγκαν έχει μετατρέψει το χρώμα σε όπλο. Όσο θα παίζει το χαρτί του ρατσισμού και θα εμφανίζεται ως θύμα τόσο θα μπορεί να δικαιολογεί τον κακότροπο χαρακτήρα της». «Δεν έχει όρια η φιλοδοξία της όσο παίζει το χαρτί του χρώματος», συνέχισε.

«Ξέρει πολύ καλά ότι ο Χάρι την παντρεύτηκε για αυτόν το λόγο. Το χρώμα της -ελαφρά σκούρο- είναι εξωτικό για τη βρετανική αριστοκρατία. Το ξέρω γιατί και εγώ κατάγομαι από την Τζαμάικα και παντρεύτηκα μέσα στην αριστοκρατία της Σκoτίας. Το ελαφρύ μαύρισμα είναι μυστηριώδες για τους Βρετανούς αριστοκράτες. Αν η Μέγκαν ήταν λευκή, δεν υπήρχε περίπτωση να την είχε παντρευτεί ο Χάρι» συμπλήρωσε η λαίδη Κάμπελ. «Φυσικά και ο Τύπος της επιτέθηκε. Έτσι είναι τα βρετανικά ταμπλόιντ. Χτυπάνε οποιονδήποτε βρίσκεται στο προσκήνιο. Απλά, η Μέγκαν είναι γεννημένη γκρινιάρα, κλαψιάρα και drama queen», δήλωσε μεταξύ άλλων η λαίδη Κάμπελ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time