Δύο νταλίκες συγκρούονται με απίστευτη δύναμη σε διασταύρωση ταχείας κυκλοφορίας στην Κίνα. Είναι τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που τα φορτηγά ως άμορφη μάζα παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ένας άνδρας επιχειρεί να περάσει την ώρα του ατυχήματος τη διάβαση πεζών. Τα φορτηγά κόβουν τον στύλο του φωτεινού σηματοδότη ο οποίος πέφτει και χτυπά τον άνδρα. Από το περιστατικό, ο εξαιρετικά τυχερός πεζός, σώθηκε μόνο με γρατσουνιές και κληρονομία μόνο ένα μεγάλο σοκ. Οι αρχές στην Κίνα διέταξαν έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Βίντεο σαν από ταινία από τις ΗΠΑ

Ένας 82χρονος άνδρας στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις έχει βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του όταν τον πλησιάζει ένας νεαρός. Με την απειλή του όπλου τον αναγκάζει να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Ο ηλικιωμένος αντιδρά, αρπάζει το οπλισμένο χέρι του ληστή και το στριφογυρίζει, το όπλο που πέφτει στο έδαφος. Οι δύο άντρες αγκαλιάζονται, όμως ο ληστής ξεφεύγει και ξαναπαίρνει το όπλο. Σημαδεύει τον 82χρονο και ευτυχώς δεν πατάει την σκανδάλη.

Μπαίνει στο αυτοκίνητο, δεν μπορεί να το βάλει μπροστά και εξαφανίζεται πεζός. Η αστυνομία της Ατλάντα έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα του ληστή ζητώντας πληροφορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο: