Σοκαρισμένη είναι η Τουρκία από τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης Μπεΐζα Γιουρτάζ από τον εραστή της Μπουλέντ Γιουκσέκ.

Η άγρια επίθεση φέρεται να προκλήθηκε όταν αυτή ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος. «Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε και ετοιμαζόμουν να μετακομίσω μετά από όσα έμαθα για το γάμο του. Τότε αυτός μου τηλεφώνησε και ζήτησε να με δει μια τελευταία φορά» εξήγησε η 24χρονη για το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά της.

Η συνάντηση έγινε στην πόλη Αλάνια στη Νότια Τουρκία το απόγευμα της 31ης Μαρτίου. «Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να τον συναντήσω, αλλά όταν συνέβη αυτό εκείνος με τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε τις πόρτες και άρχισε να με χτυπάει επανειλημμένα» περιέγραψε η 24χρονη.

Εκείνη τη στιγμή ο Γιουκσέκ χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο έκανε βιντεοκλήση στη σύζυγό του για να της δείξει τι έκανε, αναφέρει η εφημερίδα «Sun». «Σου αρέσει αυτό που βλέπεις αγάπη μου;» φέρεται να τη ρώτησε. Τότε η σύζυγός του -τα στοιχεία της οποία δεν είναι γνωστά-, σύμφωνα με την 24χρονη, αντί να του πει να σταματήσει, του απάντησε «έχω ξετρελαθεί. Χτύπησε την άλλη μία φορά, αυτή τη φορά για μένα». Μετά τον ξυλοδαρμό της, η Γιουρτάζ πήγε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Στη συνέχεια κοινοποίησε φωτογραφίες της στα social media καθώς φοβόταν για τη ζωή της, όπως είπε. «Παρακαλώ βοηθήστε με, δεν θέλω να καταλήξω σαν τις γυναίκες που σκοτώθηκαν από κάποιον άνδρα. Δεν θέλω να πεθάνω» έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών η 24χρονη. Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η Αστυνομία συνέλαβε τον Γιουκσέκ για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης προκειμένου να ζητήσει «συγγνώμη» από τη σύζυγό του για την απιστία του.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time