Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Άγγλος σούπερ-σταρ, μέσω συνέντευξής του στο «MipTV». Σύμφωνα με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο 45χρονος, θα πρόκειται για μία σειρά επεισοδίων μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, τη «Studio 99», στην οποία θα αποκαλύπτει πτυχές τόσο από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όσο και από τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.

Η ιστορία του Μπέκαμ

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου… Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.
Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν».

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που πλέον έχει ιδρύσει και δική του ομάδα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, την Ίντερ Μαϊάμι, παραδέχθηκε ότι η ιδέα για την έμπνευσή του προέκυψε από τη σειρά ντοκιμαντέρ για την τελευταία επαγγελματική σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς, «The Last Dance».