Το καλοκαίρι, για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της μητέρας του Νταϊάνα, εκτιμάται πως θα επιστρέψει ο πρίγκιπας Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με έναν ειδικό στα θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η «Sun», ο δούκας του Σάσσεξ θα έρθει από τις ΗΠΑ για τα αποκαλυπτήρια, καθώς μετά από συνομιλίες που είχε με τον αδερφό του Γουίλιαμ στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, «έσπασε ο πάγος» ανάμεσά τους.

Τα αδέλφια είχαν ψυχρές σχέσεις από τότε που ο Χάρι μετακόμισε στις ΗΠΑ και αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020, ενώ τα πράγματα επιδεινώθηκαν μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δούκας του Σάσσεξ με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ωστόσο, λέγεται πως μετά από την επίσημη επανένωσή τους στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η πόρτα έχει ανοίξει για περαιτέρω συμφιλίωση.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Ομίντ Σκόμπι, ο δούκας του Σάσσεξ αναμένεται να βρεθεί μαζί με τον αδερφό του στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, που θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, το άγαλμα της Νταϊάνα πρόκειται να αποκαλυφθεί την 1η Ιουλίου, ημέρα που αν ζούσε η πριγκίπισσα, θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της.