Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
καρολος_καμιλα
Διεθνή

Ένας 55χρονος Αυστραλός υποστηρίζει ότι είναι γιος του Καρόλου και της Καμίλα

Οι ισχυρισμοί του δεν είναι καινούργιοι, αλλά ο θάνατος του Φίλιππου έγινε αφορμή για συγκρίνει φωτογραφίες του ίδιου και των παιδιών του με τον Κάρολο, την Καμίλα, ακόμα και με την Ελισάβετ.

Η ταραχώδης σχέση του Καρόλου και της Καμίλας κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, υποστηρίζει ο σκανδαλοθηρικός Τύπος: Ένα παιδί εκτός γάμου, που γεννήθηκε το 1966 και ζει σήμερα στην Αυστραλία.

Tι υποστηρίζει ο 55χρονος

Ο Σάιμον Κάρολος Ντοράντε Ντέι, 55 ετών σήμερα, υποστηρίζει ότι είναι καρπός της σχέσης Καρόλου και Καμίλας και ότι δόθηκε σε ένα ζευγάρι που δούλευε στο παλάτι, έναν κηπουρό και μια μαγείρισσα, που κανόνισαν ώστε να υιοθετηθεί το παιδί όταν ήταν 8 μηνών, από ένα άλλο ζευγάρι στο Πόρτσμουθ.

Οι ισχυρισμοί του δεν είναι καινούργιοι, αλλά ο θάνατος του Φίλιππου έγινε αφορμή για συγκρίνει φωτογραφίες του ίδιου και των παιδιών του με τον Κάρολο, την Καμίλα, ακόμα και με την Ελισάβετ. Και εμφανίστηκε σε εκπομπή στην Αυστραλία.

Είναι γνωστό ότι πολύ πριν παντρευτεί τη Νταϊάνα το 1981, αλλά και στη διάρκεια του γάμου του ο Κάρολος διατηρούσε σχέση με την Καμίλα, σύζυγο του Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Όμως ο Ντοράντε Ντέι υποστηρίζει ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 56 χρόνια, όταν η Καμίλα ήταν 18 ετών και ο Κάρολος 17. Υποστηρίζει ακόμα ότι υπάρχουν κενά στις βιογραφίες τους και ότι η Καμίλα είχε τότε εξαφανιστεί από το προσκήνιο επί 9 μήνες.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν το 2005, εννέα χρόνια μετά το θάνατο της Νταιάνα. Δεν έχουν πει το παραμικρό για τους ισχυρισμούς του Αυστραλού.