Τη Γιορτή της Μητέρας για πρώτη φορά στις ΗΠΑ γιόρτασε η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς μέχρι τώρα γιόρταζε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στη Βρετανία, όπου η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται σε διαφορετική ημερομηνία.

Όπως αναφέρει το «Hello», η Μέγκαν, η οποία πρόκειται να γεννήσει ένα κοριτσάκι το καλοκαίρι, γιόρτασε την ημέρα ιδιωτικά, με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, και τον γιο τους, Άρτσι, που έγινε δύο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, η γενναιόδωρη μαμά έκανε μια πολύ ιδιαίτερη χειρονομία προς τιμήν αυτής της σπουδαίας ημέρας.




Την Κυριακή, η τοπική οργάνωση «Harvest Home LA» μοιράστηκε στο Instagram τη χαρά της για το γεγονός ότι το ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ, Archewell, συνεργάστηκε με την Procter & Gamble και δώρισαν «πάνες, είδη καθαρισμού και άλλα βασικά είδη» στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, που βοηθά τις εγκύους και τα παιδιά τους.

Σε μια προσωπική της επιστολή, η Μέγκαν έγραψε: «Ως μαμά, εκτιμώ βαθιά τη σημασία της κοινοτικής υποστήριξης, των ασφαλών και προσβάσιμων πόρων εγκυμοσύνης και της αξιόπιστης καθοδήγησης.

Αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα όχι μόνο για τη σωματική μας υγεία, αλλά και για την ψυχική μας ευεξία και σας συγχαίρω για την καθοδήγηση μιας συμπονετικής κοινότητας που ακολουθεί αυτές τις αξίες».

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για τις γυναίκες και τις μητέρες που στρέφονται αλλού, χωρίς δική τους ευθύνη. Όταν σκεφτόμαστε πόσο ευάλωτη αισθάνεται κάθε μητέρα κατά την εύθραυστη περίοδο της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνουμε το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τις έγχρωμες έγκυες γυναίκες και για εκείνες που προέρχονται από μειονεκτικές και ευάλωτες κοινότητες. Ελπίζω ότι θα δεχτείτε μια προσφορά υποστήριξης για να βοηθηθείτε στην περαιτέρω ενίσχυση των ενοίκων της Harvest Home».