Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν «πάντα παθιασμένη» με τον Μπεν Άφλεκ και το ζευγάρι ακόμα «αγαπά ο ένας τον άλλον», έστω κι αν έχουν περάσει 17 χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», η JLo μια «εμμονή» με τον Μπεν Άφλεκ την έχει και πιθανότατα είναι πρόθυμη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι το «ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω email από τον Φεβρουάριο, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας “Shotgun Wedding”». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν ρομαντικά και άγγιξαν τη σταρ. Εκείνο το διάστημα ο Mπεν Άφλεκ συμμετείχε στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ «The Tender Bar».

Ενώ όμως οι «Μπένιφερ» φαίνεται να έχουν πιάσει το νήμα της σχέσης τους από εκεί που το άφησαν, έχοντας αναθερμάνει αισθήματα και επιθυμίες, οι πρώην τους μάλλον βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο 45χρονος πρώην αρραβωνιαστικός Άλεξ Ροντρίγκεζ, τον οποίο χώρισε η διάσημη Λατίνα σταρ επειδή της ήταν άπιστος, δηλώνει «σοκαρισμένος» που η Λόπεζ έχει προχωρήσει τη ζωή της, σύμφωνα με πηγή του «E! Online». «Πίστευε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν», αναφέρει η πηγή. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Λόπεζ κρατάει τον τέως αρραβωνιαστικό της σε απόσταση.

O Άλεξ Ροντρίγκεζ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Λόπεζ.

Μίλησαν για λίγο και ο Ροντρίγκεζ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας πόσο «αναστατωμένος είναι», αποκάλυψε η πηγή. Παρά την προσπάθειά του, η σταρ αποφάσισε πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους.

Σε αντίθεση βέβαια με τον Ροντρίγκεζ, η 33χρονη πρώην σύντροφος του Μπεν Άφλεκ, Άνα ντε Άρμας, ακολουθεί την οδό της αδιαφορίας και φαίνεται πως συνεχίζει ανενόχλητη τη ζωή της, χωρίς να την επηρεάζουν οι φήμες για τον πρώην της. Μάλιστα, εθεάθη στη Μαγιόρκα χαρούμενη και σέξι στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, με τίτλο «The Gray Man». Το ίδιο και η πρώην κ. Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία, σύμφωνα με το «E!», «προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της και να μεγαλώσει τα παιδιά (σ.σ. που απέκτησε με τον Άφλεκ) και το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να ασχολείται με την ερωτική ζωή του Μπεν».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time