Δεν έχει προηγούμενο ο σάλος που έχει ξεσπάσει στα social media για τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανίστηκε σε ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα φορώντας το παντελόνι του… ανάποδα!

Το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να διερωτώνται εάν o Tραμπ είχε βάλει ανάποδα το μπλε παντελόνι του, το οποίο έκανε σακούλες στον καβάλο και δεν φαινόταν το φερμουάρ ή κάποιο κουμπί.

Τα πλάνα από τις κάμερες που ήταν στημένες στη Βόρεια Καρολίνα δείχνουν ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μάλλον μπέρδεψε το μπρος με το πίσω του παντελονιού.
Άλλοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι απλά φορούσε παντελόνι με λάστιχο στη μέση και, για τον λόγο αυτό, δεν φαινόταν το φερμουάρ.

Η βρετανική εφημερίδα «DailyMail» συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν την Παρασκευή κατά την διάρκεια της ομιλίας του για να διαπιστώσει εάν πράγματι ο Τραμπ έκανε λάθος.

Δείτε τη φωτογραφία

trump_παντελονι



Δείτε το βίντεο


Πάντως, το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δεν φαίνεται να είναι «πειραγμένο», απεικονίζει τον Τραμπ στο Γκρίνβιλ της Βόρειας Καρολίνας με το παντελόνι του γεμάτο ζάρες στο μπροστινό μέρος των μηρών, χωρίς να υπάρχει φερμουάρ ή κουμπί.

Ωστόσο, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από την εκδήλωση δείχνουν σαφώς ότι ο Τραμπ είχε φορέσει σωστά το παντελόνι του. Απλά το φερμουάρ μπορεί να επισκιάστηκε από το έντονο φως... των προβολέων.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε τη μεγάλη ομιλία του σήμερα με το παντελόνι του να είναι φορεμένο ανάποδα. Κοιτάξτε το από κοντά και πείτε μου ότι κάνω λάθος», γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «New York Daily News», Μπράντον Φρίντμαν.

«Το παντελόνι του δεν είναι φορεμένο λάθος. Ο ράφτης του του έφτιαξε για να ταιριάζει με το σακάκι, να το κρατά ψηλά με λάστιχο στη μέση ή και με τιράντες», γράφει άλλος χρήστης του Twitter.
«Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την ακράτεια και θα πρέπει να μπορεί να κατεβάσει γρήγορα το παντελόνι του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ωστόσο, οι υποστηρικτές του 45ου προέδρου των ΗΠΑ εξέφρασαν τη δυσφορία τους και ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο έχει «πειραχθεί».

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι ηλίθιοι αριστεροί....έφτιαξαν αυτή τη φρικτή φωτογραφία του παντελονιού του Τραμπ», σχολιάζει άλλος χρήστης.

« Οι Kriss Kross δημιουργούν τους Tραμπ Τραμπ», γράφει ο Αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Γκεστ.

«Τώρα ας περιμένουμε ναι δούμε αν οι υπόλοιποι υποστηρικτές του Τραμπ θα γυρίσουν το παντελόνι τους ανάποδα με το μπροστινό μέρος να είναι στη πίσω πλευρά. Θα είναι σαν το αμερικανικό δίδυμο χιπ χοπ Κriss Kross τη δεκαετία του '90», υποστηρίζει άλλος χρήστης.