Την επέτειο της 4ης Ιουλίου με μια γιορτή που δεν θύμιζε σε τίποτα και πολύ... πανδημία τίμησε χθες το βράδυ ο Λευκός Οίκος. Ο Τζο Μπάιντεν, πάντως, σε πολεμικό τόνο ανέφερε ότι η πανδημία δεν έχει νικηθεί ακόμη αλλά η χώρα βρίσκεται κοντά στο να κηρύξει την ανεξαρτησία της από τον κοροναϊό.

 Πέρα από όλα τα άλλα, πάντως, τις εντυπώσεις έκλεψε ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν με την σύζυγό του Τζιλ που πλαισιώνονταν στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου από τις εγγονές τους Ναόμι και Φίνεγκαν και την κόρη τους Ασλεϊ.

 Η πρώτη  οικογένεια των ΗΠΑ έβγαλε άπειρες selfie στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, με τις δύο μικρότερες της οικογένειες να μην σταματούν να ποζάρουν. Πάντως και οι... παππούδες Τζο και Τζιλ Μπάιντεν έδειξαν να το καταευχαριστιώνται και να συμμετέχουν με χαρά στη φωτογράφιση με τα εγγόνια τους.

 Ιδιαίτερες στιγμές στην... αυτοφωτογράφιση της οικογένειας Μπάιντεν στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, η στιγμή που η Φίνεγκαν αγκάλιασε τον Πρόεδρο παππού της σφιχτά από τη μέση, αλλά και οι γλυκήτατες φωτό πατέρα και κόρης, του Προέδρου με την κόρη του Ασλεϊ.

 

 

Η Ναόμι Μπάιντεν (με το άσπρο μπλουζάκι και το κόκκινο παντελόνι) είναι η 27χρονη εγγονή του προέδρου, κόρη του γιου του Χάντερ και πήρε το όνομά της από την πρώτη κόρη του Τζο Μπάιντεν, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό όταν ήταν ενός έτους. Στο ίδιο τροχαίο έχασε τη ζωή της και η πρώτη σύζυγος του Μπάιντεν, Νίλια, αφήνοντάς τον μόνο με τους δυο γιους τους. Η Ναόμι Μπάιντεν είναι φοιτήτρια νομικής στο Κολούμπια.

  

Η Φίνεγκαν (με το ροζ φόρεμα, ,το κορίτσι που αγκαλιάζει από τη μέση τον παππού της) είναι η μικρότερη αδελφή της Ναόμι Μπάιντεν και έχει το όνομα της προγιαγιάς της, μητέρας του Τζο Μπάιντεν. Την συναντά κανείς συχνά στο Λευκό Οίκο, αγαπημένο εγγόνι των Μπάιντεν με εξαιρετικό δέσιμο με τους παππούδες της.

  

Η κόρη του Τζο Μπάιντεν, Ασλεϊ, είναι το μοναδικό παιδί που έχει αποκτήσει με την Τζιλ Μπάιντεν. Εργάζεται σε μια ΜΚΟ στο Ντελάγουερ, είναι παντρεμένη με έναν ζάμπλουτο πλαστικό γιατρό και τα μπλεξίματά της με το... νόμο πριν αρκετά χρόνια είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα. Φυσικά, από τις εκλογές του Φθινοπώρου βρίσκεται όσο μπορεί στο πλευρό του πατέρα της στηρίζοντας την προεδρία Μπάιντεν.