Το 74ο Φεστιβάλ Καννών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, πρεμιέρες αλλά και σταρς που παρελαύνουν.

H 3ημέρα της γιορτής του κινηματογράφου επεφύλλασε μια θερμότατη υποδοχή για τον Ματ Ντέιμον. Αυτόγραφα στο συγκεντρωμένο πλήθος, πόζες στους φωτογράφους και χαμόγελα.

Εντυπωσιακές τουαλέτες και λαμπερές εμφανίσεις


Η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκιλάρ έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά με τους φωτογράφους να της ζητούν να πάρει διάφορες πόζες για να αναδείξουν την ομορφιά της, ενώ με μια λαχανί τουαλέτα εμφανίστηκε η Ifluencer Κιάρα Φεραγκάνι.

Παράλληλα, απαστράπτουσα φορώντα μια χρυσή τουαλέτα τράβηξε τα βλέμματα και το μοντέλο Φρίντα Ασεν, ενώ μεταξύ των εντυπωσιακότερων εμφανίσεων των 3 ημερών ήταν αυτές της Έβα Χερτζίκοβα.

Η Κάρλα Μπρούνι επέλεξε μια κομψή ασημένια τουαλέτα αλλά και η Μπέλα Χαντίν, η οποία μπαίνοντας στην αίθουσα του φεστιβάλ έστειλε ένα φιλί σε όλους όσους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να την θαυμάζουν.

Και τα εκκεντρικά look

Δεν έλειψαν βέβαια και τα εκκεντρικά χτενίσματα όπως αυτό της ηθοποιού Ελένα Λένινα. Επί πέντε λεπτά χειροκροτούσε όρθιο το κοινό το πολυαναμενόμενό ρομαντικό ροκ μιούζικαλ «Annette», στο οποίο πρωταγωνιστούν η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Άνταμ Ντράιβερ και έκανε μια δυνατή αρχή στο για το Φεστιβάλ.

Την παγκόσμια πρεμιέρα της έκανε και η ταινίας του Φρανσουά Οζόν, με πρωταγωνίστρια τη Σοφί Μαρσό και τον Αντρέ Ντισολιέ. Μεταξύ των λαμπερών προσωπικοτήτων που βρίσκονται στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται και η Ελληνίδα ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου.

Το φεστιβάλ των Καννών που αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου διεξάγεται από τις 6 έως και τις 17 Ιουλίου.