Στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο να ανοίξει και να υποδεχτεί πρίγκιπες και πριγκίπισσες, πειρατές και Νίνζα το θεματικό ξενοδοχείο Legoland Hotel.

Το ξενοδοχείο ανακοίνωσε ότι θα δέχεται κρατήσεις διανυκτέρευσης από τις 6 Αυγούστου μετά το άνοιγμα του Legoland New York Resort σήμερα, 9 Ιουλίου.

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο με θέμα τα Lego στα ΒΑ και κοντά στη Νέα Υόρκη. Τα παιδικά υπνοδωμάτια χωρίζονται σε 4 θεματικές κατηγορίες και είναι ανάλογα διακοσμημένα: Για πειρατές, βασιλιάδες, Ninja και φιγούρες από θέματα του Lego.

Οι δραστηριότητες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν συναντήσεις με χαρακτήρες Lego, παιχνίδια με νερό, θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, παιχνίδια τύπου λούνα παρκ και δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, στην legoπόλη, στο κάστρο, στον κόσμο των νίνζα και αλλού. Επίσης υπάρχουν μαγαζιά για φαγητό και ψώνια.

Oι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και τις επτά θεματικές ενότητες του Legoland New York Resort, που εκτείνεται σε 150 στρέμματα και το οποίο στην ιστοσελίδα του επισημαίνει στους γονείς να μετρήσουν το ύψος των παιδιών, καθώς θα τους χρειαστεί σε κάποιες από τις διάφορες δραστηριότητες και τα παιχνίδια.