Από φλογεροί εραστές σε ερωτικά ραντεβού, φανατικοί πολέμιοι στις δικαστικές αίθουσες κατέληξαν μία σταρ του Instagram και ο μεγιστάνας πρώην εραστής της.

Το χορό των μηνύσεων άνοιξε ο 59χρονος Στίβεν Τζ. Κλούμπεκ, ιδρυτής της εταιρείας Diamond Resorts, ο οποίος κατέθεσε δύο ξεχωριστές μηνύσεις εις βάρος της 26χρονης Στέφανι Γκουρζάνσκι, για απάτη, παραπλάνηση πως ήταν «κανονικό μοντέλο» μόδας, ώστε να δεχτεί να της παραχωρήσει περιουσιακά του στοιχεία για τις φωτογραφίσεις της, ζητώντας να σταματήσει να επωφελείται οικονομικά από πρόστυχες φωτογραφίες με φόντο την υπερπολυτελή του έπαυλη, το ιδιωτικό του τζετ, ακόμα και τη σουίτα του στο «MGM Grand» στο Λας Βέγκας, που χρησιμοποίησε εν αγνοία του ως φόντο για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της για το Instagram και τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Ιδιοκτήτης 9 τολμηρών φωτογραφιών

Ο Κλούμπεκ υποστηρίζει ότι είναι ο «μοναδικός και αποκλειστικός» ιδιοκτήτης εννέα τολμηρών φωτογραφιών της που πόσταρε στην πλατφόρμα και ζητά αποζημίωση για τα δώρα και τις εμπειρίες ασύλληπτης χλιδής, αλλά και για τα περισσότερα από 1,3 εκατ. δολάρια σε δώρα και ταξίδια που της προσέφερε.

Σε απάντηση η Γκουρζάνσκι τον μήνυσε ισχυριζόμενη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της με πανάκριβα δώρα. Υποστηρίζει ότι ο πάμπλουτος πρώην εραστής της έχει εμμονή μαζί της και της έχει κάνει τη ζωή κόλαση από τότε που χώρισαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν εκείνη αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε και τον χώρισε. Ο 59χρονος ξεκίνησε μια ανελέητη εκστρατεία παρενόχλησής της, να τη «σφυροκοπά» με τηλεφωνήματα και μηνύματα, απειλώντας να την «πνίξει στα νομικά έξοδα». Την έχει κάνει να φοβάται ακόμα και για τη ζωή της και αιτείται αποζημίωση 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Άρθουρ Μπάρενς, η καλλονή ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του τον Γενάρη: «Ήθελε να την ελέγχει απόλυτα... Το να τηλεφωνείς σε ένα κορίτσι 15 φορές τη μέρα, να της στέλνεις εκφοβιστικά μηνύματα, να προσπαθείς να φοβίσεις τη μητέρα της, τους φίλους της, αυτό είναι ψυχολογική κακοποίηση. Ο εκατομμυριούχος γνώριζε πολύ καλά τι επάγγελμα έκανε η 26χρονη και οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί εξαπάτησης ή παραπλάνησης είναι ψευδής».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time