Μια ιδιαίτερα ελκυστική διερμηνέα διάλεξε, προσωπικά, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για τη συνάντησή του με τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνομιλίες που είχαν στη σύνοδο των G20 το 2019 στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Ο λόγος; Για να «ξεμυαλίσει» τον Αμερικανό Πρόεδρο και να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στα ουσιώδη, όπως αποκαλύπτει η Στέφανι Γκρίσαμ στο βιβλίο της με τίτλο: «I'll Take Your Questions Now, What I Saw at Trump White House» που κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου.

Απανωτές ψυχρολουσίες

Αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύονται προκαλούν απανωτές ψυχρολουσίες στην οικογένεια Τραμπ. Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, το ρόλο της διερμηνέας-«σειρήνας» ανέθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος στην εκρηκτική Ντάρια Μπογιαρσκάγια, μεταφράστρια και χορεύτρια σάλσα. Και σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», την επέλεξε όχι μόνο γιατί είναι καλή διερμηνέας αλλά και για τα σωματικά προσόντα της, τα οποία προβάλλει έντονα στα κοινωνικά δίκτυα. Στη συνάντηση των δύο ηγετών το 2019, η Ντάρια φορούσε ένα μπλε ταγέρ και τα μαύρα μακριά μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της.

Η ειδική σε ρωσικά θέματα, Φιόνα Χιλ, θεώρησε ύποπτη την παρουσία της δίγλωσσης καλλονής, σύμφωνα με τους «New York Times». «Καθώς ξεκίνησε η συνάντηση, η Φιόνα Χιλ έσκυψε και με ρώτησε αν είχα παρατηρήσει τη μεταφράστρια του Πούτιν, μια ιδιαίτερα ελκυστική μελαχρινή γυναίκα με μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο και υπέροχη φιγούρα», γράφει η Στέφανι Γκρίσαμ. «Μου είπε τότε πως υποψιάστηκε ότι η γυναίκα είχε επιλεγεί από τον Πούτιν ειδικά για να αποσπάσει την προσοχή του Προέδρου μας». Στα social media, η Μπογιαρσκάγια αναφέρει ότι εργάζεται στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ και το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει ότι ο Πρόεδρος τη χρησιμοποίησε ως «παγίδα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time