Μία σειρά στυγερών εγκλημάτων που παρέμεναν ανεξιχνίαστα για περισσότερο από 30 χρόνια στο Παρίσι αποκαλύφθηκαν με τον πιο περίεργο τρόπο. Πρώην στρατιωτικός- ο οποίος αυτοκτόνησε- άφησε επιστολή, στην οποία ομολογούσε ότι εκείνος ήταν ο κατά συρροή δολοφόνος γυναικών και παιδιών από το 1986 έως το 1994.

Δεν τον εντόπισε ποτέ η αστυνομία

Ο άνδρας που δολοφονούσε για 10 ολόκληρα χρόνια γυναίκες και νέα κορίτσια ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «ο σημαδεμένος». Από το 1986 έως το 1994 η αστυνομία στο Παρίσι είχε κάνει το σκίτσο του και τον αναζητούσε χωρίς ποτέ να τον εντοπίσει.

Μεταξύ των συγκλονιστικών εγκλημάτων που του αποδίδονται ήταν η στυγερή δολοφονία της 11χρονης Σεσίλ Μπλοχ. Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε αργότερα κάτω από ένα χαλί στο υπόγειο του σπιτιού της. είχε βιαστεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί.

Στην περίπτωση της 19 χρονης Καρίν Λερουά το 1994 την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητο του.Βρέθηκε νεκρή στην άκρη ενός δάσους.Κάθε μέρα επί 23 χρόνια πηγαίνει στο σημείο η μητέρα της Ο δολοφόνος προσέγγιζε τα θύματα του δείχνοντας την αστυνομική του ταυτότητα.

Τριάντα χρόνια αργότερα ο Φρανσουά Βεροβέ έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο διαμέρισμα του. Ο 59χρονος πρώην αστυνομικός στο σημείωμα που άφησε σόκαρε τη γαλλική κοινή γνώμη.

Σε αυτό ομολογούσε ότι ήταν «ο Σημαδεμένος» έχοντας αφήσει στο σκοτάδι για 30 ολόκληρα χρόνια τη γαλλική αστυνομία.