Τις τελευταίες ώρες, viral έχει γίνει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στο οποίο φαίνεται ένα αεροσκάφος να βρίσκεται σ’ έναν αυτοκινητόδρομο, κολλημένο κάτω από μία γέφυρα.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αεροπλάνο της Air India χωρίς φτερά, σφηνωμένο κάτω από μια γέφυρα, την ώρα που δίπλα του περνούν λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα καταγράφηκε από κάμερα κοντά στο αεροδρόμιο του Δελχί μέσα στη νύχτα.

Όπως μπορεί να δει κανείς, η μύτη του αεροσκάφους και το μισό σώμα του έχουν περάσει, ενώ το υπόλοιπο, κοντά στην περιοχή των φτερών, έχει κολλήσει κάτω από τη γέφυρα.

Η εθνική αερομεταφορική εταιρεία διευκρίνισε πως το αεροπλάνο είχε εκποιηθεί και μεταφέρονταν για σκραπ.

«Η Air India δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αεροσκάφος, σε καμία περίπτωση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Δελχί, δήλωσαν στην εφημερίδα Times of India πως «το αεροσκάφος σίγουρα δεν ανήκει στο στόλο του αεροδρομίου» και πως «ο οδηγός του ενδέχεται να έκανε λάθος κατά τη μεταφορά του».

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν πως το αεροπλάνο συνεχίζει να παραμένει κολλημένο ακόμη και μετά από μέρες, ενώ άλλοι θεώρησαν πως πριν από την μεταφορά του, η διαδρομή θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί.