Είναι πολλά τα… λεφτά που «μοίρασε» όχημα χρηματαποστολής και τρέλανε τους οδηγούς! Θωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής γεμάτο μετρητά έριξε σακούλες με χρήματα στο Διαπολιτειακό Αυτοκινητόδρομο 5, όταν οι πόρτες του άνοιξαν από σφάλμα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok δείχνει τη στιγμή που χιλιάδες δολάρια σκορπίζονται στο δρόμο κοντά στο Κάρλσμπαντ της Καλιφόρνια, προκαλώντας κομφούζιο, αφού οι οδηγοί που ακολουθούσαν ακινητοποίησαν επιτόπου τα αυτοκίνητά τους, κατέβηκαν και άρχισαν τρελαμένοι να μαζεύουν το χρήμα σε τσέπες, τσάντες, σακούλες, ό,τι είχαν διαθέσιμο.

Ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο ανήκει στη Federal Deposit Insurance Corporation, προσπάθησε να ανακτήσει τα μετρητά, ωστόσο συνειδητοποίησε ότι οι προσπάθειές του ήταν μάταιες. Αξιωματικοί της Περιπολίας Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να απομακρύνουν τους οδηγούς από τον αυτοκινητόδρομο, ενώ συνέλαβαν ένα ζευγάρι, που μάζεψε αρκετά. Μια γυναίκα είπε στο βίντεο: «Είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει ποτέ. Το Σαν Ντιέγκο κυριολεκτικά έκλεισε».

Ένας άλλος μάρτυρας, ονόματι Τράβις Φίσερ, είπε στο Fox 5 πως αρχικά πίστευε ότι είχε συμβεί ατύχημα όταν σταμάτησε η κυκλοφορία.

«Υπήρχαν ένα σωρό αυτοκίνητα μπροστά μου, που όλα σταμάτησαν τελείως απότομα. Βλέπω όλα αυτά τα χαρτιά να πετούν και συνειδητοποιώ ότι είναι χρήματα. Ήταν τρελό. Απλώθηκε παντού μια θάλασσα από χαρτονομίσματα. Πρέπει να σκορπίστηκαν χιλιάδες δολάρια στο δρόμο», κατέληξε. Οι αστυνομικοί κάνουν έκκληση σε όποιον πήρε χρήματα από το δρόμο να τα επιστρέψει, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time