«Δώρα από την καρδιά» είναι το θέμα των εφετινών εορτών του Λευκού Οίκου, όπως αποκάλυψε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν

Το έλατο από το Τζέφερσον της Βόρειας Καρολίνας είναι διακοσμημένο, σύμφωνα με το hola, με περιστέρια της ειρήνης, που φέρουν ένα πανό με ανάγλυφα τα ονόματα κάθε Πολιτείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπάρχουν 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Λευκό Οίκο, με αυτά στην τραπεζαρία να διαθέτουν φωτογραφίες παλαιότερων και σημερινών πρώτων οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος δεν θυμίζει σε τίποτα τη διακόσμηση της πρώην πρώτης κυρίας, που ήταν παγερός και είχε σχολιαστεί αρνητικά στο παρελθόν.

Η ανταποκρίτρια του CNN στον Λευκό Οίκο, Κέιτ Μπένετ, εντόπισε τη φωτογραφία του πρώην πρώτου ζευγαριού από το 2018, γράφοντας στο Twitter: «Και ναι, κοίταξα. Κρυμμένη στην πίσω πλευρά ενός από τα δέντρα, υπάρχει μια φωτογραφία από τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ».


Σύμφωνα με τον Οδηγό Διακοπών του Λευκού Οίκου για το 2021, «κάθε οικογένεια που έκανε αυτό το σπίτι σπίτι μας υπενθυμίζει σε όλους μας τη διαρκή αγάπη και τους διαρκείς δεσμούς της οικογένειας».

Η Τζιλ Μπάιντεν λοιπόν, χθες, Δευτέρα (29/11), έκανε δύο νέες αναρτήσεις στο Twitter με φωτογραφίες από τον στολισμένο για τις γιορτές Λευκό Οίκο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου είναι στο Μπλε Δωμάτιο!» έγραψε η Τζιλ Μπάιντεν, στην πρώτη της ανάρτηση.

«Με έμπνευση από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που μας ανέβασαν τη διάθεση φέτος, τα διακοσμημένα δωμάτια στον Λευκό Οίκο έχουν να κάνουν με τα Δώρα που μας ενώνουν όλους: Την πίστη, την οικογένεια, τη φιλία, τις τέχνες, τη μάθηση, τη φύση, την ευγνωμοσύνη, την κοινότητα, την ειρήνη και την ενότητα», ανέφερε στη δεύτερη δημοσίευσή της στο Twitter.

Δείτε εικόνες
Καταγραφη
white_house

ομοαμα