Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό κρύβεται μακριά από τα βλέμματα του κοινού επειδή «παραμορφώθηκε μετά από πλαστική επέμβαση».

Αυτό ισχυρίζεται Ισπανίδα δημοσιογράφος, ειδική σε βασιλικά θέματα.

Η Πιλάρ Έιρ, η οποία κατηγόρησε στο παρελθόν τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος πως την έπεσε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν εκείνη ήταν μόλις 25 ετών, ισχυρίζεται τώρα πως η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, έχει ουλές εξαιτίας ενός λίφτινγκ στο Ντουμπάι.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βιάστηκε να αποκλείσει τις πλαστικές

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως η σύζυγός του εισήχθη σε μονάδα θεραπείας εκτός Μονακό, αλλά εντός της Ευρώπης, μόλις μερικές ημέρες μετά την επιστροφή της μετά από πολύμηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική.

Ο πρίγκιπας απέκλεισε τον καρκίνο, τον κορωνοϊό και τις πλαστικές επεμβάσεις ως αιτία των προβλημάτων της συζύγου του. Αντιθέτως, είπε ότι υπέφερε από «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματικά» ενώ φίλοι της δήλωσαν πρόσφατα στο Page Six πως η Σαρλίν «παραλίγο να πεθάνει» όσο βρισκόταν στη Νότια Αφρική.

Η μόνη που φορούσε μάσκα στις οικογενειακές φωτογραφίες μετά την επιστροφή της, ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν

Ωστόσο, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Πιλάρ Έιρ, η οποία ήταν φιναλίστ στο διάσημο βραβείο Planeta της Ισπανίας, ισχυρίζεται πως υπάρχουν άλλοι λόγοι που κρύβεται η πριγκίπισσα Σαρλίν, και τους οποίους έγραψε στο εβδομαδιαίο μπλογκ της για το δημοφιλές περιοδικό «Lecturas». Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως η Σαρλίν υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στο Ντουμπάι και είναι παραμορφωμένη από αυτή, με ουλές στο πρόσωπό της.

Η Σαρλίν ήταν η μόνη με μάσκα στην φωτό της επιστροφής της

Στο μπλογκ της επισήμανε επίσης το γεγονός πως η Σαρλίν φορούσε μάσκα κατά την επιστροφή της στο Μονακό τον περασμένο μήνα, λέγοντας πως τα στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες, τραβήχτηκαν την ημέρα που «θεωρητικά» επέστρεψε στο πριγκιπάτο.

Τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα γιόρτασαν τα γενέθλιά τους χωρίς την μητέρα τους, πριγκίπισσα Σαρλίν

Να σημειωθεί πως η πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν απούσα την περασμένη εβδομάδα ακόμη και από τα γενέθλια των παιδιών της, Γκαμπριέλα και Ζακ, αλλά μοιράστηκε φωτογραφίες τους από τη γιορτή που έκαναν την Πέμπτη. «Χρόνια Πολλά μωρά μου. Ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε με τέτοια υπέροχα παιδιά. Είμαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ζωή της πριγκίπισσας Σαρλίν απασχολεί ιδιαίτερα τον Τύπο το τελευταίο διάστημα, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν πως θέλησε να δραπετεύσει από το παλάτι μετά την είδηση πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος ίσως είναι πατέρας ενός ακόμη εξώγαμου παιδιού και βέβαια, εκείνοι που ποτέ την δεν χώνεψαν και δεν την ήθελαν στο Μονακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Voici, η πριγκίπισσα Σαρλίν πήγε στη Νότια Αφρική προκειμένου να κάνει αποτοξίνωση από ηρεμιστικά που έπαιρνε μετά από ένα παλιό τραυματισμό πριν από περίπου 9 χρόνια. Είχε όμως εθιστεί σε αυτά, εξαιτίας της αυξανόμενης δυστυχίας που βίωνε σιωπηλά εντός της οικογένειας Γκριμάλντι. «Δεν άντεχε άλλο τον εκφοβισμό ορισμένων μελών της οικογένειας που την έκαναν να υποφέρει σιωπηλά επί 10 χρόνια», είπε η πηγή στο «Voici».