Τον Commander έχει πλέον στο πλευρό του ο Τζο Μπάιντεν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το συμπαθέστατο σκυλάκι μετακόμισε στον Λευκό Οίκο.

Η φωτογραφία που ανάρτησε μάλιστα δείχνει τον Commander να τρέχει με ένα μπαλάκι του τένις στο στόμα του, στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες του προέδρου ανέβασαν και βίντεο που παρουσιάζει στο κοινό τον «νέο μικρό της οικογένειας Μπάιντεν». Το κουτάβι πλησιάζει τον πρόεδρο κι αυτός τον χαϊδεύει λέγοντας «γεια σου φιλαράκο μου».

Με δύο σκυλιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο με τα σκυλιά τους, δύο γερμανικούς ποιμενικούς. Ωστόσο, τον Ιούνιο ανακοίνωσαν μέσω Twitter τον θάνατο του μεγαλύτερου, του Champ, στα 13 του χρόνια.

Ο νεότερος, ο Major, είναι ο πρώτος προεδρικός σκύλος που διασώθηκε από καταφύγιο. Όμως η παρουσία του στον Λευκό Οίκο ήταν σύντομη, καθώς δάγκωσε δύο εργαζόμενους στην προεδρία μέσα σε μερικές εβδομάδες και στάλθηκε πίσω στην πολιτεία Ντέλαγουερ, στο οικογενειακό σπίτι των Μπάιντεν για να περάσει εκπαίδευση.