Η αδερφή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, Ράντι, μεταμορφώνεται σε Αντέλ για μια διαφημιστική καμπάνια κρυπτονομισμάτων που απευθύνεται σε γυναίκες.

Στην διαφήμιση αυτή, η 39χρονη Ράντι, αδερφή του ιδρυτή του Facebook, εμφανίζεται με μία ζακέτα με γούνινο γιακά, όπως αυτή που φορούσε η Αντέλ στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Hello» και ερμηνεύει μια δική της εκδοχή του κομματιού αλλά με κρυπτογραφικό θέμα. «Γεια, εγώ είμαι. Θα ήθελες να μάθεις πώς να ανταλλάσσεις κρυπτονομίσματα;» ακούγεται να τραγουδά.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Το κρύπτο πρέπει να είναι διασκεδαστικό» ενώ πρόσθεσε και τη φράση «συγνώμη Αντέλ».

Η Ράντι Ζάκερμπεργκ, η οποία εγκατέλειψε την εταιρεία των social media του αδερφού της μετά από 10 χρόνια, είναι σύμβουλος επωνυμίας για την OKCoin, η οποία υποσχέθηκε να αφιερώσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να φέρει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η εταιρεία ελπίζει πως το ήμισυ του νομίσματος αυτού θα ανήκει σε γυναίκες μέχρι το 2025.

Η OKCoin λέει πως η αποστολή της είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εξερευνήσουν την «αποκεντρωμένη χρηματοδότηση», η οποία σας βοηθά να κρατάτε τα χρήματά σας σε ένα «ψηφιακό πορτοφόλι εκτός τράπεζας, χωρίς χρεώσεις».

«Ήταν πάντα το πάθος μου να εμπνέω και να υποστηρίζω τις γυναίκες στην τεχνολογία, τις επενδύσεις και την ηγεσία και ανυπομονώ να συνεχίσω να το κάνω ως μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου επωνυμίας της OKCoin» ανέφερε η Ζούκερμπεργκ σε δελτίο Τύπου.



















Με τι ασχολείται

Η αδελφή του ιδρυτή του Facebook είναι επιχειρηματίας, επενδυτής, συγγραφέας μπεστ σέλερ, βραβευμένη παραγωγός και ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Zuckerberg Media και του Ινστιτούτου Zuckerberg, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Ίδρυσε επίσης μια νέα εταιρεία μέσων που ονομάζεται Hug, «μια αποκεντρωμένη κοινοτική πλατφόρμα που τροφοδοτεί και ανταμείβει την επιμέλεια και την ανακάλυψη των αγαπημένων σας δημιουργών». Συμμετείχε επίσης στο βραβευμένο με Tony μιούζικαλ «Rock of Ages».



Γιατί εγκατέλειψε την εταιρεία του αδερφού της

Η μεγαλύτερη αδερφή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ χώρισε με την εταιρεία του, επειδή ένιωθε ότι οι γυναίκες δεν συμμετείχαν αρκετά στη συζήτηση για την τεχνολογία. «Πάντα ένιωθα περίπλοκα με τους ρόλους των φίλων στην Silicon Valley» είχε δηλώσει στο CNN. «Μου άρεσε αυτό που έκανα στο Facebook. Αλλά μισούσα να είμαι η μόνη γυναίκα σχεδόν σε κάθε αίθουσα για 10 συνεχόμενα χρόνια».

Έγραψε επίσης ένα βιβλίο με το όνομα «Pick 3» το οποίο υποστήριζε πως οι γυναίκες δεν μπορούν να τα έχουν όλα, οικογένεια, φίλους, φυσική κατάσταση, υγεία και καριέρα και πως πρέπει να αποφασίσουν ποιο από αυτά θέλουν πραγματικά και να εστιάσουν σε αυτό. Όπως λέει, η προσπάθεια να τα κάνουμε όλα, μας αφήνει απογοητευμένους και νιώθουμε ανεπαρκείς, αλλά μπορούμε να πετύχουμε «εάν διαλέξουμε τρία» και ενώ χρειάζεται να επιτύχουμε κάποια ισορροπία, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα κάθε μέρα.

Το βίντεο πάντως, με θέμα την Αντέλ, το οποίο είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρα πλάνα, δεν είναι το πρώτο με το οποίο ασχολείται η Ζάκερμπεργκ.Το 2008, είχε κάνει ένα μουσικό βίντεο του iPhone της Apple εμπνευσμένο από ένα τραγούδι των Pussycat Dolls, με τίτλο «Δε θα ευχόσουν το κινητό σου να είναι τόσο καυτό όσο εγώ;»