Tην αεροπορική εταιρεία τσάρτερ Air Hamburg αγόρασε ο μεγιστάνας των αερομεταφορών και πατέρας της Νίνα Φλορ, ο Τόμας Φλορ.

Ο ίδιος είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος της Vista Global Holding με έδρα το Ντουμπάι, που είναι ο κορυφαίος όμιλος ιδιωτικών αερομεταφορών. Η Air Hamburg, που ιδρύθηκε το 2006, έχει γίνει μια από τις πιο εδραιωμένες εταιρείες ιδιωτικής αεροπορίας πλήρους εξυπηρέτησης, που πετάει σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς μόνο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ιδιωτικών τζετ σε αριθμό πτήσεων σε όλη την Ευρώπη, διοργανώνοντας περισσότερες από 18.800 πτήσεις για τους πελάτες της το 2021 και είναι η δεύτερη μόνο μετά τη Vista όσον αφορά τις ώρες πτήσης, καταγράφοντας πάνω από 35.000 ώρες το 2021.

Ο Τόμας Φλορ, δήλωσε για το mega deal που έκανε: «Η σημερινή ανακοίνωση φέρνει έναν διάσημο θεσμό της ευρωπαϊκής αγοράς ιδιωτικών αερομεταφορών στον όμιλο Vista και συμπληρώνει την ανάπτυξη και την προσφορά υπηρεσιών μας σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

«Η Air Hamburg είναι μια εντυπωσιακή, καθιερωμένη και κερδοφόρα επιχείρηση με μακροχρόνια ιστορία στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην κατηγορία της - όπως η Vista, γνωστή για την αξιοπιστία και τη συνέπειά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Νίνα Φλορ έσπευσε να συγχαρεί τον πατέρα της διαδικτυακά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στα Instagram stories της και σημειώνοντας: «Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα κάνεις. Συγχαρητήρια μπαμπά».

Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Νίνα Φλορ είναι η μοναχοκόρη του μεγιστάνα των αερομεταφορών και μοναδική κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του που ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

34_2