Ανωνυμο__1823___700_px__-_2022-03-14T203828_308
Διεθνή

Ουκρανία: Συγκλονιστικές εικόνες από drone καταγράφουν από ψηλά τη βομβαρδισμένη Μαριούπολη

Περισσότεροι από 2.500 νεκροί έχουν αναφερθεί από την πλευρά της Ουκρανίας στην πόλη αυτή, από το ξέσπασμα του πολέμου μέχρι σήμερα

Συνεχίζουν να σφυροκοπούν δίχως τέλος οι ρώσικες στρατιωτικές δυνάμεις τα ουκρανικά εδάφη. Βίντεο από drone δείχνει την φρικαλέα κατάσταση που επικρατεί στη Μαριούπολη, τη 19η ημέρα του πολέμου.

Η πόλη αυτή έχει χτυπηθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα, καθώς στους δρόμους της έχουν σημειωθεί κάποια από τα χειρότερα ρωσικά πλήγματα ως τώρα, που έχουν προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις.

Εκτός από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της πόλης αυτής, από τον οποίον έχασαν τη ζωή τους πολίτες, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος με το μωρό της, σημειώθηκε και πλήγμα σε πολυκατοικίες από ρωσικό τανκ, που έχει καταγραφεί σε σοκαριστικό βίντεο.

Οι επιθέσεις αυτές -και πολλές ακόμα- έχουν διαλύσει τη Μαριούπολη και η τεράστια καταστροφή που έχει υποστεί η ουκρανική πόλη αποτυπώνεται σε συγκλονιστικά πλάνα από drone.

Στο οπτικό υλικό βλέπουμε φλεγόμενα κτίρια, από τα οποία λείπουν ολόκληρα κομμάτια, καπνούς παντού και συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Παράλληλα, πληθαίνουν οι αναφορές για ρωσικούς βομβαρδισμούς που εμποδίζουν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη, της οποίας οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι, χωρίς τρόφιμα, νερό και ρεύμα, όσο συνεχίζονται οι προσπάθειες εκκένωσης.

Περισσότεροι από 2.500 νεκροί έχουν αναφερθεί από την πλευρά της Ουκρανίας στην πόλη αυτή, από το ξέσπασμα του πολέμου μέχρι σήμερα.