Ανάρπαστο έχει γίνει στα διαδικτυακά κατασήματα το πράσινο μπλουζάκι που φοράει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στα διαγγέλματά του, σύμφωνα με το Newsweek. 

Το εμβληματικό λαδί T-shirt του Ουκρανού προέδρου, το οποίο έχει το σύμβολο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, πωλείται αυτήν τη στιγμή σε πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως το Amazon, το eBay και το Etsy.

Μάλιστα, σε μια καταχώριση της η Amazon, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υποστηρίξτε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι που λέει ουκρανικό μπλουζάκι με σύμβολο».

Ο Γουέιν, ο οποίος πουλάει αυτά τα μπλουζάκια στο Etsy, σε συνέντευξή του στο  Newsweek, σημείωσε ότι το 50% των κερδών θα διατεθεί για την ενίσχυση της Ουκρανίας, ενώ από τότε που τα έβαλε προς πώληση ανέφερε ότι οι παραγγελίες έχουν εκτοξευτεί, ειδικά μετά την ομιλία του Ζελένσκι στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την προηγούμενη εβδομάδα που λάνσαρε τα μπλουζάκια, έχει κερδίσει 3.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 1.500 δολάρια θα τα δωρίσει στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το Care.Org. 

Μάλιστα, οι περισσότερες πωλήσεις του είναι σε Αμερικανούς καταναλωτές που δείχνουν την υποστήριξη τους στην Ουκρανία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, οι πωλήσεις του έχουν αυξηθεί και από άλλες περιοχές στον κόσμο.