Η κίνηση του Γουίλ Σμιθ να σηκωθεί και να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ κατά την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ έμεινε στην ιστορία των βραβείων.

Μετά την απαράδεκτη πράξη του, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ο ηθοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του.

Ο ίδιος έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε. «Εκείνο το βράδυ βγήκε εκτός ορίων», σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Γουίλ Σμιθ δίνει μία από τις μεγαλύτερες μάχες στη ζωή του: «Ο Σμιθ θέλει να αναζητήσει την ψυχική του ηρεμία και να προσπαθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι σε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (2/4) έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας, η οποία εκκίνησε πειθαρχική δίωξη κατά του καλλιτέχνη.

Το ΔΣ της θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για την υπόθεσή του και να αποφασίσει για πιθανές κυρώσεις.

Επίσης, η Sony Pictures ανακοίνωσε ότι έβαλε στον «πάγο» το Bady Boys 4 που βρισκόταν στα σκαριά και στο οποίο θα συμμετείχε.