Ένα συγκλονιστικό βίντεο προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στο οποίο φαίνεται ένα αεροσκάφος να κόβεται στα δύο κατά τη διαδικασία κατεπείγουσας προσγείωσης χωρίς το πλήρωμά του να τραυματιστεί.

Το αεροσκάφος μετέφερε αλληλογραφία και δέματα. Κόπηκε στα δύο επιχειρώντας κατεπείγουσα προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Juan Santamaría στο Σαν Χοσέ, την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα.

«Καλά στην υγεία τους»

Το ατύχημα δεν προκάλεσε θύματα, είχε όμως αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά ο αερολιμένας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Οι δύο άνθρωποι» που αποτελούσαν το πλήρωμα του 757 «είναι καλά στην υγεία τους», είπε στον Τύπο ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος της Κόστα Ρίκα, ο Eκτορ Τσάβες.

Ρωσίδες influencers καταστρέφουν τσάντες

Μετά την απόφαση του γαλλικού οίκου μόδας, να κλείσει τα καταστήματά του στη Ρωσία λόγω της επίθεσης που δέχεται από τη χώρα η Ουκρανία, οι Ρωσίδες influencers αποφάσισαν να καταστρέψουν τις τσάντες του εν λόγω οίκου προς ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Ποτέ δεν έχω δει άλλο brand να δείχνει τέτοια ασέβεια στους πελάτες της», ανέφερε μία εξ αυτών.

Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες από ένοπλη επίθεση στο Τελ Αβίβ

Τουλάχιστον δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες, είναι ο απολογισμός της επίθεσης ενόπλου που σημειώθηκε την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της οδού Ντίζενγκοφ, ενός πολυσύχναστου δρόμου με μπαρ και εστιατόρια.
«Ένας τρομοκράτης άνοιξε πυρ και στη συνέχεια διέφυγε πεζός», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Channel 13.
Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα του Ισραήλ φαίνεται μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Στο σημείο μετέβη ο αρχηγός της ισραηλινής αστυνομίας και ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ.

Δείτε το σχετικό βίντεο