Tην πρώτη της συνέντευξη έδωσε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, έπειτα από την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

Η συνέντευξη έδωσε στη δημοσιότητα «λαβράκια», καθώς όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής «Fox Nation» τη ρώτησε αν θα μπορούσε να γίνει ξανά ο Λευκός Οίκος το σπίτι της, εκείνη απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ». «Μου αρέσει η Ουάσιγκτον. Ξέρω ότι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Το να είμαι «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου και νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ», επισήμανε.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του 2024, ενώ σε παλαιότερη δήλωσή του υποστήριξε ότι θα είναι υποψήφιος ξανά, αφού δε βλέπει άλλη επιλογή. Αν αγαπάς τη χώρα σου, δεν έχεις άλλη επιλογή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Μελάνια Τραμπ στη συνέντευξη που παραχώρησε πέταξε «καρφιά» κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν σε σχέση με τις ελλείψεις του βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ. «Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ότι παλεύουν και ότι το φαγητό δεν είναι διαθέσιμο για τα παιδιά του 21ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε τονίζοντας ότι γι΄αυτό «ευθύνεται η ηγεσία».