Αντιμέτωπη με ένα γλυκό αλλά συνάμα κοστοβόρο για την ίδια θέαμα βρέθηκε μία μητέρα από το Τέξας.

Ειδικότερα, η ίδια έχοντας το κινητό της ξεκλείδωτο τη στιγμή που μετέφερε φωτογραφίες από τη συσκευή της στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο 2χρονος γιος της άρχιζε να «χαζεύει» στο κινητό της, όπως η ίδια δήλωσε στο CNN. Μόνο που ο μικρός παρήγγειλε κατά λάθος 31 cheeseburger.

Η Kelsey Golden εξήγησε ότι ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. «Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του», είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της. Η μόνη διαφορά αυτή τη στιγμή ήταν πως το παιδί δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του, αλλά «άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι», δήλωσε.

Έπειτα από λίγη ώρα, η μητέρα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburger από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων. Αρχικά νόμιζε ότι πρόκειται για λάθος σπίτι, αλλά στη συνέχεια δήλωσε ότι «τότε κατάλαβα ότι ο Barrett έπαιζε με το τηλέφωνό μου. Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και δόθηκε μια παραγγελία εκείνη την ώρα που έπαιζε με αυτό».

Η εν λόγω παραγγελία, ακόμη και κατά λάθος δεν ήταν κατάλληλη για την οικογένεια γιατί όπως τόνισε η Golden στις δηλώσεις της «σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers». Βέβαια, αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο facebook όπου και μοιράστηκε το γλυκό στιγμιότυπο με το γιο της, δίνοντας παράλληλα και σε γείτονες.

Η Golden ελπίζει ότι η παραγγελία του γιου της θα βοηθήσει να ομορφύνει τις μέρες των ανθρώπων. «Ελπίζω να σκορπίσει λίγο γέλιο σε έναν θλιβερό, σκοτεινό κόσμο», τόνισε.