Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φρικιαστική είδηση απ’ τη Σερβία με τη 46χρονη, η οποία δολοφόνησε τον σύζυγό της, στη συνέχεια τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο ενώ στο τέλος… τον μαγείρεψε.

Το συμβάν που ξεπερνά κάθε φαντασία σημειώθηκε πριν από 15 ημέρες με την αστυνομία να κάνει λόγο για αποκρουστικό θέαμα, όταν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Τι αναφέρει ο εγχώριος Τύπος

Σύμφωνα με την εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου, η οποία δημοσίευσε πληροφορίες για το έγκλημα, τίθεται το ερώτημα πώς μια μικροκαμωμένη γυναίκα κατάφερε να θέσει εκτός έναν μεγαλόσωμο και δυνατό άντρα, να τον τεμαχίσει και να μαγειρέψει στη συνέχεια τα όργανά του. Νεφρά, καρδιά, γεννητικά όργανα, ακόμη και ολόκληρο το πόδι του θύματος, σύμφωνα με μάρτυρες που διατήρησαν την ανωνυμία τους.

Σφραγισμένο το σπίτι του εγκλήματος

Το σπίτι όπου έγινε το πρωτοφανές έγκλημα παραμένει σφραγισμένο με δικαστική απόφαση έως την ολοκλήρωση των ερευνών. Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ έκπληκτοι για την άγρια δολοφονία, λέγοντας πως η 46χρονη δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Διερευνώνται τα κίνητρα

Από την πλευρά τους οι αρχές διερευνούν τα κίνητρα του εγκλήματος. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης εκτιμά πως η βίαιη αντίδραση της οφείλεται ίσως στο γεγονός πως το θύμα δεν ήθελε στο σπίτι τα δύο παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, τα οποία υπεραγαπούσε και πως τη ζήλευε παράφορα.

Τα δύο ανήλικα παιδιά οδηγήθηκαν στον πατέρα τους, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη.