Σε βαθιά κρίση φαίνεται να βρίσκεται η σχέση του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα, με τρίτο πρόσωπο να λέγεται ότι μπήκε ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με το ισπανικό «El Periodico», ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz φέρεται να μην περνά και τις καλύτερες ημέρες του. Και αυτό διότι ο Πικέ φέρεται να απάτησε την εντυπωσιακή σύντροφό του και μάλιστα η Σακίρα τους έπιασε στα... πράσα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για τον λόγο αυτό ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μένει τον τελευταίο καιρό μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας.

Ο Πικέ διασκεδάζει και ξενυχτά μακριά από τη Σακίρα

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι' αυτό πλέον υπάρχει διάσταση μεταξύ τους. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», ανέφερε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.
















Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Πικέ όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει να κάνει ζωή γεμάτη πάρτι και γυναίκες. Αναφέρεται ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πούιτζ μισθώνουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Βαρκελώνης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Μάλιστα, γίνεται και σύνδεση με το τραγούδι «Te Felicito» («Σε Συγχαίρω»), το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου και λέγεται πως είναι... εξαιρετικά αφιερωμένο στον Πικέ. Οι στίχοι του άσματος μιλούν για απιστία, διπροσωπία και έλλειψη εμπιστοσύνης.