Επανασύνδεση για Τζόνι Ντεπ και Κείτ Μος «βλέπουν» τα αγγλικά ταμπλόιντς, που αναφέρουν ότι οι δυο τους περνάνε πλέον αρκετό χρόνο μαζί.

Στο περιθώριο της απόφασης της δίκης για την υπόθεση κακοποίησης μεταξύ του Τζόνι Ντέπ και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, τα βρετανικά «ταμπλόιντς» βλέπουν μια... παλιά σπίθα να ανάβει ξανά.

Τζόνι Ντεπ και Κέιτ Μος πάλι μαζι;

Πρόκειται για πιθανή επανασύνδεση του διάσημου ηθοποιού με το πρώην σούπερ μόντελ και πάλαι ποτέ σύντροφό του στα μέσα της δεκαετίας του '90, Κέιτ Μος.

Σχετικά δημοσιεύματα θέλουν τους δυο τους να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, καθώς αναμένεται η απόφαση της πολύκροτης δίκης μεταξύ του Ντεπ και της Χερντ μετά από τη μήνυση του διάσημου ηθοποιού κατά της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μάλιστα, ο Ντεπ κάλεσε την Κέιτ Μος να παρακολουθήσει συναυλία που έδωσε στο Λονδίνο με το συγκρότημά του στο Royal Albert Hall, που ήταν sold out.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μος ήταν μάρτυρας στη δίκη, καταθέτοντας ότι ουδέποτε υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά από τον Τζόνι Ντεπ.