Tα πλήθη εντύπωσιασε για ακόμη μία φορά η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση στην τελετή–αφιέρωμα για την βασίλισσα Ελισάβετ, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

megan_3
Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα ολόλευκο φόρεμα με παλτό, με ασημένια ζώνη με αγκράφα και ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι ασορτί τακούνια, διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκό καπέλο.

Χαμογελαστή και πιασμένη χέρι χέρι με τον πρίγκιπα Χάρι, χαιρέτησαν τον κόσμο μπαίνοντας τον ναό και πήραν τη θέση τους δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και την πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ, με την οποία έχει πολύ στενές σχέσεις ο πρίγκιπας Χάρι.

Από την άλλη πλευρά του ναού θα καθίσουν ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον καθώς και ο πρίγκιπας Έντουαρντ με την οικογένειά του. Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσε χθες το απόγευμα το παλάτι, δε θα παραστεί στη σημερινή τελετή, καθώς ένιωσε μια «δυσφορία» κατά την χθεσινή τελετή «Trooping The Colour» ενώ ο πρίγκιπας Άντριου, έχει διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά την συνονόματη δισέγγονή της

Σημειώνεται ότι η τελευταία εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια ήταν στην τελετή της κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν αποχωρήσουν δημόσια από τα ανώτερα βασιλικά τους καθήκοντα.


Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το πριγκιπικό ζευγάρι παρουσίασε για πρώτη φορά την κόρη τους στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μικρή Λίλιμπετ, η οποία έχει αύριο γενέθλια, πήρε το όνομά της προς τιμήν της Μεγαλειότητάς της.