Μία αποτρόπαια είδηση από τη Φλόριντα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ.
Πιο συγκεκριμένα, μία μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της, δηλητηριάζοντάς τα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο «φως», η γυναίκα τα δηλητηρίασε με μεθαμφεταμίνη ενώ τόσο η ίδια όσο και τα τρίχρονα δίδυμα βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η οικογειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα, στις 20 Μαρτίου όταν η 35χρονη Άντρεα και τα δύο παιδιά της, η Ολίβια και ο Άνταμ, εντοπίστηκαν νεκροί. Τους εντόπισε περαστικός από την έντονη δυσωδία που αναδυόταν από το αμάξι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος star.gr, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι τα ανήλικα παιδάκια πέθαναν από τοξίκωση από μεθαμφεταμίνη. Η αυτοψία στη μητέρα έδειξε ότι αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οικογένεια ζούσε προσωρινά έξω από το όχημά τους κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Φλόριντα.

Ο πατέρας της 35χρονης μητέρας ανέφερε ότι η κόρη του έμενε περιστασιακά σε ενοικιάσεις Airbnb. Αν και προσπάθησε να την πείσει να πάει να μείνει μαζί του μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, τελικά δεν τα κατάφερε.
Όπως είπε, είχε συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για ναρκωτικά. Τη χαρακτήρισε «ένα έξυπνο και ελεύθερο πνεύμα», όμως αγαπούσε πολύ τα παιδιά της, τα οποία τα χαρακτήριζε ως «την περηφάνια και τη χαρά» της ζωής της.