Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός αγοριού μόλις 3 ετών το οποίο κατάφερε να επιβιώσει για δύο ημέρες μέσα στα δάση της Μοντάνα των ΗΠΑ, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τους κινδύνους γύρω του να καραδοκούν.

Ειδικότερα, ο Ράικερ Γουέμπ εντοπίστηκε ταλαιπωρημένος αλλά χωρίς σοβαρό πρόβλημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός δηλώθηκε ως αγνοούμενος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ώρα 17:00 από έναν γείτονα. Η τελευταία φορά που κάποιος τον είχε δει αυτή ήταν δύο ώρες νωρίτερα όπου και έπαιζε με τον σκύλο της οικογένειάς του στη Λίμνη Μπούλ.

Τα αντανακλαστικά των Αρχών ήταν άμεσα, καθώς αμέσως στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση με δεκάδες αστυνομικούς, πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά και drone και ελικόπτερα.

Οι συνθήκες ήταν άσχημες στην περιοχή με θερμοκρασία που έπεσε στους 4 βαθμούς Κελσίου τη νύχτα και με έντονες καταιγίδες, ενώ η πυκνή βλάστηση δυσκόλευε και αυτή την αναζήτηση του μικρού.

Τελικά βρέθηκε περίπου 5 χιλιόμετρα από το σημείο που χάθηκε «πεινασμένος, διψασμένος και κρυωμένος», αλλά σε καλή διάθεση.