Εξαλλο εμφανίζει το περιβάλλον του τον πρίγκιπα Χάρι μετά την αντιμετώπιση από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια κατά το τετραήμερο των εορτασμών του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Angela Levin, η οποία πέρασε ένα χρόνο με τον Δούκα του Σάσεξ γράφοντας τη βιογραφία του, ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας είναι «απολύτως εξοργισμένος».

Χάρι και Γουίλιαμ δεν συναντήθηκαν ούτε μια φορά κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Βρετανία.

Οι Σάσεξ συναντήθηκαν με τη βασίλισσα - αν και το αίτημά τους για μια φωτογραφία της Ελισάβετ με τη συνονόματή της, τη μικρή Λίλιμπετ, απορρίφθηκε, όπως γίνεται αντιληπτό.

Πιστεύεται επίσης ότι συναντήθηκαν με τον Κάρολο και την Καμίλα.

5F9F7635-E3FF-4927-ABB7-1730B53057E0_jpeg

Εξαλλος ο πρίγκιπας Χάρι, αναστατώθηκε που τον αγνόησαν

Η Levin δήλωσε στη Sun Online: «Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ αναστατωμένος που τον αγνόησαν σε μεγάλο βαθμό. Εξακολουθεί να αισθάνεται ότι του οφείλουν μια συγγνώμη. Αλλά αυτός είναι που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Οπρα ότι ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ ήταν παγιδευμένοι, είπε ότι είχε αποκοπεί από τον πατέρα του. Δεν μπορείς να γυρνάς, ενώ έχεις σταθεί αγενής απέναντί τους και να περιμένεις να σου ανοίξουν ξανά την καρδιά τους.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ διοργάνωσαν ένα πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet στο Frogmore Cottage το Σάββατο, προσκαλώντας τα παιδιά της Zara και του Mike Tindall για παιχνίδια και φαγητό πικνίκ

Η Levin αποκάλυψε: «Υποτίθεται ότι κάλεσαν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα παιδιά τους στο πάρτι. Ωστόσο, δεν μπήκαν στον κόπο να μάθουν ότι οι Κέιμπριτζ θα ήταν στην Ουαλία το πρωί και θα επέστρεφαν για να ετοιμαστούν για τη συναυλία του Ιωβηλαίου το απόγευμα, οπότε δεν μπορούσαν να πάνε».

Οι Σάσεξ παρακολούθησαν δημόσια μόνο μία εκδήλωση για το Ιωβηλαίο - την ευχαριστήρια λειτουργία στον Άγιο Παύλο. Την προηγουμένη είχαν παρακολουθήσει από ένα παράθυρο στο Μπάκιγχαμ το Trooping the Colour.

meghan-markle-harry-prigkipas-harry-kate-middleton-32_jpg__1_