Ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα κόβει την ανάσα λαμβάνει χώρα στην Ινδία, όπου ένα 10χρονο κωφάλαλο αγόρι έχει εγκλωβιστεί σε πηγάδι ύψους 24 μέτρων για τέσσερις ημέρες, ενώ οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αγωνίζονται απεγνωσμένα να το σώσουν.

Ειδικότερα, ο Rahul Sahu έπεσε στο πηγάδι την Παρασκευή, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του στο κεντρικό κρατίδιο Chhattisgarh.

Χωματουργικά μηχανήματα και γερανοί βοηθούν στο σκάψιμο μιας σήραγγας δίπλα στο πηγάδι, το οποίο έχει πλάτος μόνο μερικά μέτρα.

Τη βοήθειά τους στην αποστολή διάσωσης προσφέρουν ακόμα στρατιώτες και μέλη της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδίας.

Ωστόσο, ο κακός καιρός, τα δηλητηριώδη φίδια και οι σκορπιοί που αποκαλύφθηκαν κατά την ανασκαφή, έχουν δυσχεράνει τις προσπάθειες διάσωσης, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Ο Rahul Sahu «ανταποκρινόταν» στα καλέσματα των διασωστών και μια κάμερα παρακολουθεί την κατάσταση και τις κινήσεις του, δήλωσε στο AFP ο αρχηγός της αστυνομίας της περιφέρειας Τζαντζγκίρ, Vijay Agrawal.